Ingyenes Konzultáció Férfiaknak

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem a fogyásod és magabiztosságod fejlesztéséhez.

Mit kell tudnod erről a konzultációról?​

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd tölts ki a mezőket, és kattints az IDŐPONT MEGERŐSÍTÉSE gombra.

Időpont megerősítése

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a jövődről.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és teher nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha férfiként tartós eredményeket szeretnél elérni a fizikális és mentális fejlődés által.

Ha személyi edzésre iratkoznál be, akkor ne jelentkezz, hiszen 2021-től csak az előbb felsorolt kategóriába eső ügyfelekkel dolgozom együtt online.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt és nem akarsz aktívan tenni a céljaidért.

Bár a fogyni vágyó férfiakra fókuszálok, mégsem kizáró körülmény, ha vékonynak tartod magad és szeretnél egy határozottabb izmosabb kiállást felépíteni.