Fogyás Kódex eBOOK

19.990 ft  helyett

bruttó 9.990 ft

+ ajándékba, hozzáférést biztosítok számodra a 

“Az érem 3. oldala “

című 1 órás előadásomhoz, amiben a NeuroFitt módszerem mutatom be mélységeibe.

Amiről a Fogyás Kódexben szó lesz:

  • Felmentelek a félrevezető információk, a sikertelen fogyókúrás próbálkozások alól, mert valódi tudás birtokában leszel.
  • Tisztánlátást adok, a fogyás útvesztőjében, hogy konkrét edzésterv és étrend nélkül is képes legyen bárki elindulni, és tartós sikereket elérni.
  • Világos képet kapsz, totál egyszerűen, és érthetően megfogalmazva a legfontosabb összetevőkről, amik a sikeres fogyásodhoz és súlymegtartáshoz kellenek.
  • A tudással felvértezve, magabiztosan elindulhat bárki a sikeres fogyás és súlymegtartás felé.
  • A 33 maximálisan gyakorlati, és a való életbe illeszkedő tanácsom mindenki életébe egyszerűen beilleszthető.

+ ajándékba, hozzáférést biztosítok számodra a 

“Az érem 3. oldala”

című 1 órás előadásomhoz, amiben a NeuroFitt módszerem mutatom be mélységeibe.

További részletek a Fogyás Kódexről

  • Ebben az eBook-ban összefoglaltam a NeuroFitt módszerem egy szeleteként 33 olyan kulcsfontosságú tanácsot (szinte már parancsolatot), aminek a segítségével bárki képes  radikális változást és ezáltal sikereket elérni a fogyásban és a súlymegtartásban.
  • Azoknak ajánlom Fogyás Kódex eBook-ot, akik érdeklődnek, a fogyás témaköre iránt, és nem tudják merre induljanak vagy kezdőként már többszöri próbálkozás után vannak, és nem találtak igazán működő megoldást.
  • 10 ből 9 ember óriási akadályokba ütközik a fogyása során, továbbá az emberek 90%-a nem képes a kín keservesen elért súlyt megtartani hosszútávon. Ez legtöbbször a napi rutinok, és a tanult minták, érzelemhez kötött étkezés, és az online térben zajló félreinformálás eredménye, melynek következtében a motiváció elhalványul és a feladás útjára lépnek.
  • Olyan tanácsokat, tudásanyagot tartalmaz, amivel konkrét edzésterv és étrend nélkül is kézzel fogható eredményeket lehet elérni.

 

A módszerem teljesen egyedi és erre a hatalmas problémára, a hízási – fogyási időszakok felszámolására nyújt segítséget.

A folyamatos fogyási – visszahízási időszakok testileg és mentálisan is nagyon kimerítőek, nem beszélve az egyre nagyobb egészségügyi kockázatról.

Azoknak ajánlom Fogyás Kódex eBook-ot, akik érdeklődnek, a fogyás témaköre iránt, és nem tudják merre induljanak vagy már többszöri próbálkozás után vannak, és nem találtak igazán működő megoldást.

Olyan tanácsokat, tudásanyagot tartalmaz, amivel már önmagában is tökéletesen el lehet indulni.

A tudásanyag mindenki számára  gyakorlati tudást ad, mert  a gyakorlatias tanácsok a való élethez igazodva nyújtanak támaszt és nem egy idealizált világ legoptimálisabb forgatókönyvéhez.

Mindenki életében vannak nehézségek, amik megnehezítik a fogyást, most mentőövet adok az ilyen nehéz helyzetekhez és megmutatom, hogyan vagy képes megoldani őket, hogy ne egy újabb kudarcot írj a listádra.

Bónuszként ráadásul ingyen elérést biztosítok “Az érem 3. oldala” című előadásomhoz, amibe betekintést és teljes tisztánlátást nyújtok abba a rendszerbe, amivel ügyfeleim heti 0,5 – 1 kg-tól képesek megszabadulni és fenntartani az elért külsőt.

BIZTOSAN MARADT MÉG BENNED KÉRDÉS, AMIKRE ITT VÁLASZT TALÁLHATSZ:

Ez az eBook alkalmazható bárkinek, aki fogyni szeretne?

Teljes mértékben! Olyan alapvető tudást adok a kezedbe, amivel végre te is tisztán fogsz látni az információ zajában.

 A gyakorlatias tanácsok a való élethez igazodva nyújtanak támaszt és nem egy idealizált világ legoptimálisabb forgatókönyvéhez.

Pajzsmirigy problémáim, allergiáim, hormonális problémáim vannak, hasznos lesz számomra?

Természetesen hasznos lesz az eBook, tökéletes kiindulási alapnak a megoldás útján. 

Örökös hozzáférést kapok?

A Fogyás Kódex letöltheted és örökös hozzáférést kapsz, azokhoz a bónuszokhoz is amiket később adunk az eBookhoz.

Mire van szükségem, hogy elolvassam az eBookot, és megnézzem a bónusz videót?

Összesen egy normál sebességű internet kapcsolatra van szükséged. Bármilyen eszközön ami rendelkezik pdf. olvasó programmal elolvashatod az eBookot és végignézheted a bónusz videót, legyen az mobil, tablet vagy laptop.

Hogyan kapom meg a bónuszt?

A bónusz videó a vásárlást követően azonnal elérhető az eBook mellett, a visszaigazoló e-mailen keresztül, így akár már ma elkezdheted nézni.

Hogyan kapom meg a Fogyás Kódexet?

Digitális, pdf. formátumban érhető el a nagysandoredzo.hu rendszerén keresztül. Ha kéred az eBookot, akkor azonnal biztosítjuk a hozzáférést, erről e-mail értesítést is küldünk.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával tudod kifizetni a Fogyás Kódexet a PayPal rendszerén keresztül, ehhez nem szükséges PayPal regisztráció, bármilyen bankkártyával tudsz vásárolni.

Utalással tudok fizetni?

Utalással nincs lehetőség fizetni.

Milyen támogatást kapok a tanfolyam mellé?

További segítséget biztosítok a zárt Facebook csoportomon belül.

 

+ ajándék videó

19.990 ft  helyett

bruttó 9.990 ft